Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze site van de Kroniek van Enkhuizen (geschiedenis.kroniekvanenkhuizen.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. De Kroniek van Enkhuizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links naar andere internetsites. Geschiedenis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de Kroniek van Enkhuizen worden verveelvoudigd, gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

De Kroniek van Enkhuizen heeft getracht de rechthebbenden van de afbeeldingen te achterhalen. Zij die menen alsnog aanspraak te kunnen maken op zekere rechten, kunnen contact opnemen met TIF

Privacy statement
De Kroniek van Enkhuizen verzamelt en verwerkt gegevens van bezoekers van deze website. Deze gegevens kunnen door de Kroniek van Enkhuizen en aan haar verbonden bedrijven worden gebruikt om webstatistieken te ontwikkelen. De door de bezoekers van deze website verstrekte gegevens kunnen ook door de Kroniek van Enkhuizen en aan haar verbonden bedrijven of toeleveranciers worden gebruikt om contact met bezoekers op te nemen of om deze producten en diensten aan te bieden (tenzij een bezoeker van de website aan Geschiedenis heeft aangegeven geen contact te willen en aanbiedingen niet op prijs te stellen).

De Kroniek van Enkhuizen zal zich bij het verzamelen en verwerken van de gegevens houden aan de regelgeving op het gebied van privacy, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. De Kroniek van Enkhuizen zal redelijke maatregelen nemen teneinde te trachten de verzamelde persoonsgegevens te beschermen.

De Kroniek van Enkhuizen is gerechtigd dit privacy statement te wijzigen.

Voor overname van productinformatie gelieve contact op te nemen met info@kroniekvanenkhuizen.nl

Powered by Content Management Systeem Content.tif CMS
Programming, scripting, ontwerp en css: TIF.